blokmenu drachten-v2blokmenu gorredijk-v2blokmenu oosterwolde-v2blokmenu zorgvlied-v2

Pastoraat in onze geloofsgemeenschap is in eerste plaats het omzien naar elkaar in het dagelijkse leven. Op basis van ons geloof zijn we met elkaar verbonden en geven we zorg en aandacht aan wie dat nodig heeft.
De locatieraad heeft onlangs besloten om naast het prikbord in de narthex ook de Parochiemail te gebruiken voor dit doel. Het is ideaal voor het plaatsen van kleine berichten. 
U kunt alle berichten doorgeven over ziekte, ziekenhuisopname, zorgen, geboorte, overlijden.
Misschien wilt u met iemand wandelen, koffie drinken, een kaartje in de brievenbus. Een mooie kaart met een bemoedigende krabbel, een mooie tekst. 

De parochiemail is ideaal voor het plaatsen van deze kleine berichten of pastorale bemoediging, delen van voorbeden en meeleven. Doet u het voor een ander, vraag altijd eerst even toestemming. U kunt ook deze Parochiemail ontvangen als u uw emailadres doorgeeft aan rkparochieblad@live.nl. Graag ook wijzigingen van uw emailadres doorgeven anders ontvangt u de berichten niet meer. 

De locatieraad

 
 
 
 
images

Lokale nieuws Drachten

parochie-email Pastoraat in onze geloofsgemeenschap is in eerste plaats het omzien naar elkaar in het dagelijkse leven. Op basis van ons geloof zijn we met elkaar...