blokmenu drachten-v2blokmenu gorredijk-v2blokmenu oosterwolde-v2blokmenu zorgvlied-v2

WEEKNIEUWS

Hieronder vindt u het lokale nieuws van de Sint Paulus Geloofsgemeenschap.
Bij Claranieuws vindt u nieuws van onze hele parochie.

Spreuk
Op deze plek vindt u iedere week een nieuwe 'spreuk'. Dat kan een opmerking zijn die gehoord of gelezen is in de media, of een spreuk uit een andere bron. De spreuk voor deze week is:                                                                                                                                                                                                                                                                                               

                                         Het geweten is in de chaos van de wereld maar een klein lichtje,
                                         kostbaar maar broos.
                                         (Louis Ferdinand Céline)                                                                                                

 
MEDEDELINGEN

 
* In de week na zondag 27 november wordt door de leden van de bezoekersgroep een helleborus (kerstroos) gebracht naar hun bezoekadres.

* Op woensdag 30 november is er om 19.30 uur voor de leden van het parochiebestuur, voor de leden van de vier locatieraden en voor de leden van de gebouwencommissie een bijeenkomst met als onderwerp: de parochiemonitor.

* Op donderdag 1 december begint om 14.00 uur in parochiezaal te Drachten de derde bijeenkomst van de cursus 'Oude Testament'.

* Op zondag 4 december is er om 10.00 uur in de kerk te Oosterwolde een Claraviering. Het is een Eucharistieviering die in het teken staat van de tweede zondag van de Advent en waarin het pastoresteam voorgaat. We hopen heel veel parochianen te mogen begroeten!

   

LIEF EN LEED

In een geloofsgemeenschap met veel leden gebeurt er veel op het gebied van lief en leed. In onze kerk gaan er op zondagmorgen regelmatig kaarten rond voor mensen die een bijzondere reden hebben voor vreugde of voor verdriet. Dat is mooi, omdat het de betrokkenheid bij elkaar groot houdt. Als er zondags, na de viering een kaart is verstuurd, wordt dat hier gemeld.
Tips voor mensen die iets meemaken waarbij een kaartje vanuit de geloofsgemeenschap op zijn plaats is, kunnen worden doorgegeven aan Thea van den Tweel, tel. 0516-461737.  

 

Lokale nieuws Gorredijk

benefietconcert-op-18-november De Raad van Kerken Gorredijk organiseert   Benefietconcert in Langezwaag vrijdag 18 november 20.00 uur Kerk Langezwaag Het Hou 9 ...